ERP bemutató igénylés: A Maconomy vállalatirányítási rendszer megismerésének leghatékonyabb módja

Igényeljen kötelezettségek nélkül Maconomy ERP rendszer bemutatót az alábbi űrlap kitöltésével!

A Maconomy vállalatirányítási rendszer bemutatóját az Ön által választott helyszínen, vagy cégünk Budapest III. kerületi irodájában  is szívesen megtartjuk.

A bemutató igénylés elküldését követően kollégáink egy-két munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott e-mail címen vagy telefonszámon.

A fenti jelölődoboz kitöltésével megbízom a TRL Hungary Kft.-t, hogy közvetlen üzletszerzési céllal (például Maconomy ERP bemutató megtartása) megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját ajánlataival, e-mail címemre hírlevel(ek)et küldjön, illetve telefonon megkeressen a Maconomy ERP rendszerrel kapcsolatban. A feliratkozás során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton feltétel nélkül hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg és önkéntes döntésen alapul. Az adatok kezelésére vonatkozó szabályzat, valamint a nyilatkozat visszavonására vonatkozó szabályzat elérhető az adatvédelmi nyilatkozatban: http://www.maconomy-erp.hu/adatvedelem/

Amennyiben nem kívánja megadni adatait, kérjük telefonon jelezze igényét.

Egyúttal kijelentem, hogy a megadott adatok a saját adataim és elmúltam 18 éves.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer bemutató ismertetése

A Maconomy ERP rendszer bemutató helyszíne az Ön irodája vagy cégünk Budapest III. kerületi központja is lehet.

Az első prezentáció rendszerint két-három órát vesz igénybe. Először ismertetjük a Maconomy ERP rendszer fejlesztőjét (Deltek Inc.) és hazai disztribútorát (TRL Hungary Kft.), cégünk hazai és külföldi referenciáit.

ERP bemutató igénylés

Ezt követően áttekintjük a Maconomy vállalatirányítási rendszer koncepcionális alapjait és főbb funkcióit.

Végül felmérjük a bemutatót igénylő cég főbb adatait (felhasználószám, igényelt funkciók, stb.), működését, főbb folyamatait és az alapvető elvárásokat.

Ezek alapján már rövidesen írásos tájékoztató ajánlatot adunk a Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetésére, amely tartalmazza a hozzávetőleges licenc költségeket és munkadíjakat is.

A tájékoztató ajánlat egyeztetése után egy újabb részletes bemutató keretében áttekintjük a Maconomy ERP rendszer funkcióit, folyamatait és riportjait.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer bemutatása során az igényeknek megfelelően alakítjuk a témaköröket és a részletezettséget.

A prezentációk során azonosítjuk az esetleges integrálandó rendszereket, egyedi fejlesztési igényeket is.

A Maconomy ERP rendszer részletes bemutatójának időtartama 3-4 óra, amelyet követően írásos ajánlatot tudunk adni a bevezetés pontos költségeiről.

A legtöbb esetben az egyes szakterületek vezetővel és munkatársaival közösen áttekintjük a specifikus folyamatokat, még részletesebben bemutatva a Maconomy előnyeit.

További információk a Maconomy vállalatirányítási rendszer bemutatójáról

Részletesen a Maconomy ERP rendszer bemutatójáról

No tags for this post.