Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetés az Oxygen Media Group Kft.-nél


Az Oxygen Media Group egy győri központú, négy megyében működő médiacsoport, amely az Oxygen hírügynökséget és hírportált, az Ozone FM rádiót és az Oxygen TV-t is működteti.

A cég a saját tartalmak előállítása mellett film-, videó-, rádió- és televízió műsorok gyártásával, illetve reklámügynökségi tevékenységgel is foglalkozik, illetve számos országos TV kiemelt regionális beszállítója.

Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetés

A médiacsoport folyamatos heti ügyeletet, 15 percen belüli kiállást, illetve az elkészített anyagok gyors célba juttatását nyújtja ügyfeleinek. Rugalmasságuknak köszönhető, hogy a 2013. márciusi hóviharban 58 órás folyamatos hírszolgáltatást biztosítottak az Ozone FM rádióban, teljes mértékben ellátva a hivatalos szervek információs feladatait.

Pénzes Anikó, az Oxygen Media Group cégvezetője az országos televíziókkal kötött hosszú távú szerződések által megalapozott beruházások egyik fontos szakaszaként határozta meg a Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetést.

A Maconomy integrált vállalatirányítási rendszer kifejezetten a szolgáltató és projektalapú szervezetek számára jelent teljes körű ügyviteli megoldást, elősegítve a hatékony és átlátható működést.

További hírek a Maconomy ERP rendszerről

GINOP-3.2.7 vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból
Maconomy ERP rendszer cikk
ERP folyamatautomatizálás
TRL Hungary - Home office - 20200317
GINOP 322 pályázat zárás
TRL Hungary új címe
CMS Germany ügyvédi iroda logó
Sikeres ERP rendszer bevezetés tanácsok
Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.4.4 verzió
Vállalatirányítási rendszerek fejlődése 2019
Szabályozási kockázatok szolgáltató cégeknél
GINOP 322 pályázat 20190910
ERP pályázati lehetőségek
Munkaerőhiány kezelése Maconomy ERP
Hibrid vállalatirányítási rendszer