Újabb időpont a GINOP 3.3.2 ERP rendszer pályázat kapcsán


A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 “Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása kombinált hitel” ERP rendszer pályázat beadásának kezdő dátuma 2017. január 19. helyett 2017. március 8-ra módosult.

A GINOP 3.2.2 ERP rendszer pályázat rövid ismertetése

Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program

KÓDSZÁM GINOP-3.2.2-8.2.4-16

A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 számú felhívás vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes kamatozású kölcsön együttes biztosításával a vállalkozások hatékonyságát és jövedelemtermelő képességének erősítését kívánja elősegíteni.

A vissza nem térítendő támogatás mértéke: 1 – 24 millió forint.
A visszatérítendő támogatás mértéke: 1,25 – 37,5 millió forint.

A pályázati célok közé tartozik:

  • a belső vállalati folyamatok hatékonyságának, a vállalatok közötti üzleti kapcsolatoknak, a hálózatbiztonságnak és a szolgáltatások minőségének javítása,
  • a hatékony tudásmenedzsment támogatása különböző vállalatirányítási és egyéb üzleti (vezetői döntéstámogató és információs, elektronikus iratkezelési, ellátási és ügyfélkapcsolati, csoportmunka, távmunka stb.) rendszerek, megoldások bevezetésével és összehangolásával,
  • illetve a felhőalapú (IaaS, PaaS és SaaS) és egyéb online elérhető üzleti szolgáltatások bevezetésének és használatának ösztönzése.

Maconomy ERP rendszer pályázat

A közlemény szövege:

A Széchenyi 2020 keretében módosult a „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című (GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú) felhívás, amelynek keretében a Maconomy ERP rendszer is pályázati forrásból vezethető be.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívás beadhatóságának időpontja megváltozik. A piaci visszajelzések alapján a kombinált felhívások esetében a támogatási kérelmek elkészítése több időt vesz igénybe, mivel a vállalkozásoknak a visszatérítendő (hitel) és a vissza nem térítendő támogatás feltételeinek való megfelelésre is fel kell készülniük. Így a vállalkozások esélyegyenlőségének biztosítása, valamint annak érdekében, hogy a gazdaság növekedését hatékonyan szolgáló, szakmailag megalapozott és megfelelően kidolgozott támogatási kérelmek kerüljenek benyújtásra, a beadhatósága dátuma a felhívásban meghirdetett 2017. január 31. helyett 2017. március 08-ra módosul. A beadhatóság kezdő dátumának módosítása a szakpolitikai felelős kezdeményezésére változik.

Ezen kívül a módosítás további pontokat is érintett, amiket a Széchenyi 2020 weboldalon talál.

Az ERP rendszer pályázat keretében a Maconomy integrált vállalatirányítási rendszer is elérhető.

További hírek a Maconomy ERP rendszerről