Maconomy ERP rendszer hírlevél 2013 április

Válogatás a tartalomból

Veletech 2013 kiállítás – Maconomy Touch Time – Megújult a honlapunk – Maconomy a Facebookon – Maconomy ERP rendszer fejlesztések.

Veletech 2013 – Maconomy Touch Time

Éves telekommunikációs és informatikai kiállítás lesz a Mobilaréna és Prohardver közös szervezésében a budapesti Millenáris rendezvényközpontban 2013 áprilsi 28-án.

A Veletech 2013 rendezvényt a Maconomy vállalatirányítási rendszer hazai forgalmazója, a TRL Hungary Kft. is támogatja, a Maconomy Touch Time alkalmazás megjelenése kapcsán.

A Maconomy Touch Time az Andorid és iOS okostelefonokra telepíthető szoftver a ledolgozott munkaidő, a kifizetett költségek és a megtett útra vonatkozó adatok rugalmas és azonnali rögzítésére használható, kényelmesen és bárhonnan.

A Maconomy Touch Time megoldásról további információk a Facebook oldalunkon is találhatók.

Az egész napos (10:00-18:00) kiállításnak a Millenáris B épülete (Nagycsarnok) ad helyet, a programok pedig nem csak az okostelefonok rajongói, hanem jóformán bárki számára érdekesek lehetnek.

További információk a 2013 évi Veletech kiállításról: www.veletech.hu

Vállalatirányítás hírlevél - Maconomy ERP rendszer

Megújult a TRL Hungary Kft. honlapja

Cégünk új weboldala az alábbi címen érhető el: www.trl.hu Az újdonságok mellett elsősorban potenciális ügyfeleink számára tartalmaz hasznos információkat, illetve hamarosan a tervezett Maconomy Helpdesk alkalmazást is a weboldalunkról lehet majd elérni.

Maconomy_HU a Facebook-on

Elkészült cégünk Facebook oldala is, ahol a terveink szerint a Maconomy vállalatirányítási rendszerrel,  illetve a TRL Hungary Kft.-vel kapcsolatos híreket, érdekességeket és információkat teszünk majd közzé folyamatosan.

Maconomy ERP rendszer fejlesztések

Következő hírlevelünkben beszámolunk a Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.0 verziójának megjelenéséről, amely számos funkcionális és technológiai újdonságot fog tartalmazni, a Maconomy Touch Time mobiltelefonos timesheet alkalmazásról, valamint a TRL Hungary Kft. Maconomy Helpdesk fejlesztéséről.

Amennyiben a fentiekkel vagy a Maconomy ERP rendszerrel kapcsolatban bármilyen kérdése van, keressen minket telefonon, vagy vegye fel kapcsolatot tanácsadóinkkal a sales@trl.hu e-mail címen.

Üdvözlettel,
Trenger Csaba és a TRL Hungary Kft. csapata

Maconomy ERP rendszer hírlevél 2013 április

További hírek a Maconomy ERP rendszerről