Maconomy ERP rendszer hírlevél 2013 november

A 2013 novemberi Maconomy vállalatirányítási rendszer hírlevél tartalma:

  • Maconomy ERP rendszer ügyfélelégedettségi felmérése,
  • Maconomy 2.1 verzió bemutatója,
  • KONA, az online kollaboratív megoldás projektalapú cégeknek,
  • Gazdasági Rádió riportok Trenger Csabával.

A Maconomy ERP rendszer ügyfélelégedettségi felmérése

A következő hetekben felmérést fogunk végezni hazai és külföldi ügyfeleink körében a Maconomy vállalatirányítási rendszerről és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink minőségéről.

A visszajelzések alapján a Maconomy ERP rendszerrel kapcsolatos észrevételeket eljuttatjuk a Deltek Inc.-nek (a Maconomy vállalatirányítási szoftver fejlesztője és forgalmazója).

A szolgáltatásainkkal kapcsolatos értékeléseket részletesen kielemezve egyedi megoldásokat fogunk felajánlani partnereinknek annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk a jövőben együttműködni és minden ügyfelünk maximálisan ki tudja használni a Maconomy vállalatirányítási rendszer előnyeit.

Ügyfeleink vezető munkatársait hamarosan felkeressük a felméréssel kapcsolatban.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.1 verziójának bemutatója

A korábbi ERP rendszer hírlevélünk keretében bemutatott Maconomy ERP 2.0 után megérkezett az ERP rendszer 2.1-es verziója, amely a visszajelzések alapján finomhangolt verzió.

Az egyszerű működés, a szerepkörre szabott és egyénileg alakítható felületek, menük és funkciók, illetve az intelligens és kontextus függő megjelenítések mellett a Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.1 verziója háromszor több beépített funkciót tartalmaz, mint az X1-es verzió.

Meglevő ügyfeleink számára egyedi bemutatókat szervezünk, ahol ismertetjük az általuk használt verzióhoz viszonyított újdonságokat és működés közben is bemutatjuk a rendszert. Potenciális ügyfeleink számára pedig szívesen bemutatjuk részletesen a Maconomy professzionális szolgáltatócégeknek szóló megoldását.

A KONA online projekt kollaborációs szoftver

Az elmúlt húsz évben sokat változott a kommunikáció, rendkívül könnyű lett megosztani az információt. Azonban feldolgozni, rendszerezni és cselekedni a kapott adatok alapján nem lett könnyebb, és ez fokozottan igaz a projekt alapon működő szervezetekre, professzionális szolgáltatócégekre és projektcsapatokra.

Maconomy ERP rendszer hírlevél 2013 november

A Kona egy olyan felhő alapú projekt (munka, szerződés, job) központú kommunikációs megoldás, amely fájlok, feladatok, események segítségével szervezi a résztvevők együttműködését.

A Kona főbb funkciói:

  • Kona Spaces: egy közös felület az adott feladatban érintett belső és külső résztvevők számára, ahol minden információ megosztható és elérhető.
  • Kona Spaces: egy közös felület az adott feladatban érintett belső és külső résztvevők számára, ahol minden információ megosztható és elérhető.
  • Egyszerű fájlmegosztás, méret és tűzfal korlátozások nélkül. Egyszerű fájlmegosztás, méret és tűzfal korlátozások nélkül.
  • Virtuális táblák, amelyekről sosem törlődnek le a vázlatok, vagy a megbeszéléseken feljegyzett információk, tervek és ötletek.
  • Kiterjedt beállítási lehetőségek, szükséges és szükségtelen információk egyszerű elkülönítése.
  • Közös projekt naptár, amely a tagok naptárait szinkronizálja.

Gazdasági Rádió riportok

2013. július 11-én és október 10-én Trenger Csaba, a TRL Hungary Kft. ügyvezetője a Gazdasági Rádió Szenzor című adásának vendégeként Bodnár Csabával a vállalatirányítási rendszerekről beszélgetett.

Az első alkalommal az ERP megoldások alapfogalmairól, hasznáról, kiterjedéséről és szükségességéről, a második adásban pedig a ERP kiválasztásról és árazásról, illetve a sikeres bevezetés titkairól volt szó.

Az első adás itt hallgatható meg:
Gazdasági Rádió riport TRL_Gazdasagi_Radio_riport_20130711.mp3,

a második adás itt hallgatható meg:
Gazdasági Rádió riport TRL_Gazdasagi_Radio_riport_20131010.mp3.

Az adásról “Fókuszban a vállalatirányítási rendszerek” címmel egy rövid cikk is megjelent a Gazdasági Rádió honlapján.

Maconomy ERP rendszer hírlevél 2013 november

Üdvözlettel,
Trenger Csaba és a TRL Hungary Kft. csapata

További hírek a Maconomy ERP rendszerről

Maconomy 2.5.1 version
GINOP-3.2.7 vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból
Maconomy ERP rendszer cikk
ERP folyamatautomatizálás
TRL Hungary - Home office - 20200317
GINOP 322 pályázat zárás
TRL Hungary új címe
CMS Germany ügyvédi iroda logó
Sikeres ERP rendszer bevezetés tanácsok
Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.4.4 verzió
Vállalatirányítási rendszerek fejlődése 2019
Szabályozási kockázatok szolgáltató cégeknél
GINOP 322 pályázat 20190910
ERP pályázati lehetőségek
Munkaerőhiány kezelése Maconomy ERP