Új fejlesztésünk: ERP igénykezelő modul – Maconomy HelpDesk

<
A jövőben ügyfeleink Maconomy vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatos bejelentéseit az általunk kifejlesztett integrált Maconomy HelpDesk igénykezelő rendszerben kezeljük. Reményeink szerint a Maconomy HelpDesk segítségével hatékonyabban, nyomon követhetőbben és gyorsabban tudjuk elvégezni az ERP támogatási szolgáltatásainkat.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer használatával kapcsolatos bejelentéseket a szupport e-mail címünkön fogadjuk, a bejelentés-azonosítót a feladó e-mail címe alapján a rendszer automatikusan generálja.

A Maconomy ERP HelpDesk igénykezelő előnyei:

  • A Maconomy HelpDesk használatával minden bejelentés egyedi munkaszámot kap a Maconomy ERP rendszerben, így állapotuk és a hozzájuk kapcsolódó összes kommunikáció gyorsan elérhető és áttekinthető.
  • A bejelentések kezelését automatikus értesítések támogatják (pl.: bejelentés befogadásáról, bejelentéshez kapcsolódó új üzenetekről, bejelentés lezárásáról, stb.), így a folyamat nyomon követése lényegesen áttekinthetőbbé válik.
  • A bejelentések kezelését az az ERP tanácsadónk végzi, akik azt a legnagyobb hatékonysággal tudja elvégezni (alapesetben továbbra is a megszokott dedikált munkatársunk).
  • A Maconomy HelpDesk bejelentés kezelő modul segítségével könnyen és időveszteség nélkül kezelhető a tanácsadók helyettesítése távollétük alatt.
  • A Maconomy HelpDesk a beérkezett bejelentések feldolgozására meghatározott idő lejártával automatikusan eszkalálja az esetet, így biztosítva a késedelmek minimalizálását.

Maconomy ERP igénykezelő modul

Reméljük, hogy a Maconomy HelpDesk igénykezelő használatával a jövőben még hatékonyabban tudjuk ügyfeleinket támogatni.

További hírek a Maconomy ERP rendszerről

GINOP-3.2.7 vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból
Maconomy ERP rendszer cikk
ERP folyamatautomatizálás
TRL Hungary - Home office - 20200317
GINOP 322 pályázat zárás
TRL Hungary új címe
CMS Germany ügyvédi iroda logó
Sikeres ERP rendszer bevezetés tanácsok
Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.4.4 verzió
Vállalatirányítási rendszerek fejlődése 2019
Szabályozási kockázatok szolgáltató cégeknél
GINOP 322 pályázat 20190910
ERP pályázati lehetőségek
Munkaerőhiány kezelése Maconomy ERP
Hibrid vállalatirányítási rendszer