A Publicis Groupe Maconomy média modul bevezetés tovább folytatódik

A globális reklámszakma egyik meghatározó szereplője, a Publicis Groupe közel-keleti média részlege lassan már fél éve a Maconomy Média Modul segítségével végzi munkáját

A Maconomy ERP rendszer Média Moduljának bevezetése az arab piacon

Cégönk, a TRL Hungary Kft. együttműködése a cégcsoport dubaji irodájával a budapesti Publicis Groupe média részleg ajánlása alapján korábban, már a tavalyi év során elkezdődött.

Az Egyesült Arab Emírségekben az éles indulás a terveknek megfelelően 2013 januárjában történt meg. Ez után 2013 júliusában Libanon, majd Szaúd-Arábia, Katar és Jordánia fog előreláthatólag következni, ahol szintén a helyi igényekhez alkalmazkodva fogjuk implementálni a cégünk által fejlesztett Maconomy Média Modult.

Publicis Groupe Maconomy média modul bevezetés

A cégcsoportban a Maconomy ERP média modul használatával kapcsolatos ügyfél visszajelzések eddigi tapasztalataink alapján kifejezetten pozitívak. Az alapos tesztelés és az érintett médiás munkatársak személyes oktatásának befejezésével mára a média menedzsment kiegészítés a Maconomy és a mindennapi élet szerves részévé vált.

Általánosságban elmondható, hogy a Publicis Groupe Maconomy média modul bevezetés jelentősen leegyszerűsítette és felgyorsította a média tervezés, vásárlás, számlázás és jelentéskészítés folyamatait, illetve a jelentések, kimutatások elkészítését.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer média menedzsment modulja

A cégünk, a TRL Hungary Kft. által fejlesztett Maconomy ERP rendszerbe integrált média modul segítségével a marketing kommunikációs és média ügynökségek felhasználói egyszerűen és hatékonyan végezhetik a különböző média tervezési, beszerzési, számlázási és lekérdezési feladataikat.

A megoldás segítségével a korábbi elkülönült megoldások helyett egységesen lehet kezelni a média projekteket is, így áttekintehtők az ilyen típusú munkák adatai is a Maconomy vállalatirányítási rendszer riportjaiban is.

Részletes információk itt találhatók a Maconomy Média Modulról.

A Publicis Groupe médiaügynökség bemutatása

A Publicis Groupe a legrégebbi és egyik legnagyobb marketing és kommunikációs ügynökség, székhelye Párizsban található. A globális cégcsoport tagjai digitális és hagyományos reklám, média és marketingszolgáltatásokat nyújtanak nemzeti és multinacionális ügyfelek számára.

A marketing kommunikáció ügynökségi csoport több mint 105 országban van jelen, köztük Budapesten is, ahol több ügynökséget működtet.

További hírek a Maconomy ERP rendszerről