Megjelent a Maconomy Touch Time alkalmazás

A Maconomy vállalatirányítási rendszer Touch Time alkalmazásával Androidos és Apple okostelefonokon munkaidő (timesheet), költség (expense sheet) és útnyilvántartás (mileage sheet) adatokat lehet kényelmesen és gyorsan rögzíteni


A Maconomy vállalatirányítási rendszerhez tartozó alkalmazás használatával a munkatársak már akár egy okostelefon segítségével is rögzíteni tudják a legfontosabb munkaidő, költség és útnyilvántartás adatokat az ERP rendszer adatbázisába.

Ez főleg azoknak a kollégáknak lehet hasznos, akik sok időt töltenek utazással, több párhuzamos projekten dolgoznak és fontos számukra, hogy az egyes projektekhez azonnal rögzíteni tudják a különböző típusú ráfordításaik adatait. Ennek segítségével csökkenthető annak a kockázata, hogy az egyes projekteken felmerülő változatos költségek nem kerülnek be a Maconomy ERP rendszerbe, és később nem is számlázzák ki az ügyfélnek.

A Maconomy Touch Time alkalmazás segítségével az adatok rögzítése mellett megoldható az ismétlődő feladatok másolása, megjegyzésekkel lehet ellátni az egyes bejegyzéseket, illetve biztosított az applikáció jelszavas védelme is.

Maconomy Touch Time alkalmazás

A munkaidő, költség és útiköltség rögzítő alkalmazás a vállalati Maconomy Touch Server installálása után a Google Play és az App Store alkalmazásboltokon keresztül telepíthető a munkatársak okostelefonjaira.

A Maconomy Touch Time alkalmazás az ügyfelek számára nem jelent további licenc költséget.

Ismerje meg a Maconomy ERP rendszer projekt munkaidő nyilvántartás funkcionalitását!

További információk a Maconomy vállalatirányítási rendszerről és a Maconomy Touch Time alkalmazásról a Deltek honlapján érhetők el.

GINOP-3.2.7 vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból
Maconomy ERP rendszer cikk
ERP folyamatautomatizálás
TRL Hungary - Home office - 20200317
GINOP 322 pályázat zárás
TRL Hungary új címe
CMS Germany ügyvédi iroda logó
Sikeres ERP rendszer bevezetés tanácsok
Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.4.4 verzió
Vállalatirányítási rendszerek fejlődése 2019
Szabályozási kockázatok szolgáltató cégeknél
GINOP 322 pályázat 20190910
ERP pályázati lehetőségek
Munkaerőhiány kezelése Maconomy ERP
Hibrid vállalatirányítási rendszer