GINOP 3.2.7-20 – Maconomy vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból

2020 szeptember végétől indulhat a „Komplex vállalati digitális megoldások, szolgáltatások bevezetésének célzott támogatása” elnevezésű, kötelező hitelfelvétel nélküli pályázat

GINOP-3.2.7-20 pályázati alapadatok

A legfrissebb információk szerint az idén májusra tervezett indulás helyett ősszel indulhat az az informatikai pályázat, amelynek keretében ERP rendszer bevezetése is megoldható.

A konstrukció hivatalos elnevezése: GINOP-3.2.7-20 „Komplex vállalati digitális megoldások, szolgáltatások bevezetésének célzott támogatása”.

A pályázat vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból történő finanszírozására is alkalmas, tehát a Maconomy ERP rendszer bevezetéséhez is felhasználható.

Mire lehet pályázni a GINOP-3.2.7-20 keretein belül?

A pályázat keretében elsősorban különböző vállalatirányítási rendszerek, ERP rendszerek, szoftverek és a hozzájuk tartozó hardvereszközök (például szerverek, asztali számítógépek, laptopok, tabletek, nyomtatók, telefonok, stb.) beszerzésére lesz lehetősége a hazai vállalkozásoknak.

Vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból

Milyen informatikai rendszerek bevezetését támogatja a GINOP-3.2.7-20 pályázat?

A támogatás azokat az IT megoldásoknak a bevezetését támogatja, amelyek az alábbi funkcionális területeket érintik:

Amennyiben a vállalkozása vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból történő bevezetését tervezi, akkor olyan ERP rendszert kell választani, amely a fenti területek egy részét fedi le.

Használható a GINOP-3.2.7-20 a Maconomy vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból történő bevezetésére?

Igen, a jelenleg rendelkezére álló információink alapján a támogatás felhasználható lesz a Maconomy ERP rendszer bevezetésére, csakúgy, mint a korábbi hasonló konstrukciók.

Ismerje meg a Maconomy vállalatirányítási rendszert, a projektalapú szervezetek és a szolgáltató cégek integrált megoldását!

Szükséges hitelt felvenni a GINOP-3.2.7-20 pályázatban?

A korábbi hasonló jellegű pályázati konstrukciókhoz képest jelentős és kedvező változás, hogy a GINOP-3.2.7-20 pályázat nem teszi kötelezővé a hitelfelvételt.

Milyen vállalkozások indulhatnak a GINOP-3.2.7-20 pályázaton?

Fontos, hogy csak a kevésbé fejlett régióban (tehát Budapest és Pest-megye ki van zárva a pályázatból) székhellyel, fiókteleppel vagy telephellyel rendelkező és ott legalább 1 fő állandó foglalkoztatottat alkalmazó (vagy legkésőbb a projekt befejezéséig alkalmazásba vevő) kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok és egyéni vállalkozók vehetnek részt a pályázatban.

További feltétel, a GINOP-3.2.7-20 pályázatot csak olyan cégek indulhatnak, amelyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma az utolsó lezárt teljes üzleti évben minimum 2 fő volt.

A pályázatban nem vehetnek részt agrártermelő és halászati szektorban működő vállalkozások sem.

Mekkora összegű támogatásra lehet pályázni a GINOP-3.2.7-20 keretében?

A támogatás összege 1 millió és 20 millió forint között lehet. Az elnyert támogatási összeg függ az adott cég utolsó lezárt éves árbevételétől, az alkalmazottak létszámától, illetve a bevezetendő modulok számától is.

Mikor juthatok hozzá a pályázati támogatáshoz?

A GINOP-3.2.7-20 keretében a vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból történő finanszírozásának 50%-a előre is kifizetésre kerülhet.

Mit kell tennünk, ha a cégünk a Maconomy vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból történő bevezetését tervezi?

Korábban a hasonló jellegű pályázatoknál jelentős érdeklődés volt tapasztalható. Tekintettel arra, hogy a GINOP-3.2.7-20 feltételei kevésbé szigorúak, mint az előző hasonló konstrukcióké, illetve nem kell hitelt sem felvenni, valószínű, hogy most is nagy pályázati roham lesz.

Ha szeretnének indulni a pályázaton a Maconomy ERP rendszer bevezetésére, akkor érdemes minél előbb felvenni a kapcsolatot cégünkkel, hogy még a pályázati felhívás előtt vállalkozását és a tervezett projektet pályázatíró partnerünk segítségével előminősíthessük.

Érdemes figyelemmel követni a hivatalos Pályázatkeresőt is.

További hírek a Maconomy ERP rendszerről

Maconomy 2.5.1 version
GINOP-3.2.7 vállalatirányítási rendszer pályázati forrásból
Maconomy ERP rendszer cikk
ERP folyamatautomatizálás
TRL Hungary - Home office - 20200317
GINOP 322 pályázat zárás
TRL Hungary új címe
CMS Germany ügyvédi iroda logó
Sikeres ERP rendszer bevezetés tanácsok
Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.4.4 verzió
Vállalatirányítási rendszerek fejlődése 2019
Szabályozási kockázatok szolgáltató cégeknél
GINOP 322 pályázat 20190910
ERP pályázati lehetőségek
Munkaerőhiány kezelése Maconomy ERP