Maconomy vállalatirányítási rendszer bemutató

Személyes vagy online ERP rendszer bemutató: a Maconomy hatékony megismerése

Hogyan zajlik a Maconomy ERP rendszer bemutató?

A Maconomy ERP rendszer bemutatóját az Ön vagy cégünk Budapest III. kerületében található irodájában is szívesen megtartjuk, kötelezettségek nélkül.

Az első, átfogó prezentáció időigénye körülbelül két óra, ahol bemutatjuk a Maconomy ERP rendszer fejlesztőjét (Deltek Inc.), regionális disztribútorát (TRL Hungary Kft.), hazai és külföldi referenciáinkat, illetve áttekintjük a Maconomy vállalatirányítási rendszer koncepcionális alapjait és főbb funkciócsoportjait (ERP modul).

Vázlatosan feltérképezzük a bemutatón részt vevő cég alapadatait (például felhasználószám, igényelt funkciók, stb.), működését, főbb folyamatait és a felsőszintű elvárásokat. Ezek alapján írásos tájékoztató ajánlatot tudunk adni a Maconomy ERP rendszer bevezetésére, amely tartalmazza a hozzávetőleges költségeket is.

Ezt követően, rendszerint egy későbbi időpontban a részletes bemutató keretében áttekintjük a Maconomy ERP rendszer funkcióit, folyamatait és riportjait, majd ismertetjük egy általános bevezetési projekt tevékenységeit és időigényét.

Természetesen a Maconomy vállalatirányítási rendszer bemutatója során a igényeknek megfelelően választjuk meg a témaköröket és a mélységüket, illetve tovább bővítjük az ismereteinket az elvárásokról.

A bemutató során azonosítjuk az esetleges integrálandó rendszereket, egyedi fejlesztési igényeket is.

A Maconomy ERP rendszer részletes bemutatójának időtartama 2-4 óra, amelyet követően írásos ajánlatot tudunk adni a bevezetés pontos költségeiről.

Maconomy ERP rendszer bemutató

Kinek érdemes jelen lennie a Maconomy ERP rendszer bemutatóján?

Az első, felsőszintű bemutatón célszerű, ha legalább a cég működését átlátó és a vállalatirányítási rendszer bevezetéséért felelős munkatársak részt vesznek. Természetesen a döntéshozók jelenléte is javasolt.

A Maconomy ERP rendszer részletes bemutatóján a döntéshozókon, a cég működését átlátó és a vállalatirányítási rendszer bevezetéséért felelős munkatársakon túl az érintett területek vezetőinek is célszerű részt venniük.

Adott esetben megfontolandó külső, független ERP szakértő bevonása is a kiválasztási folyamatba.

A Maconomy ERP bemutató technikai feltételei

A Maconomy ERP rendszer prezentációjához mindössze egy vetítésre megfelelő felületre van szükségünk. A rendszer élő bemutatójának feltétele a jó minőségű internetkapcsolat, vagy megfelelő mobiltelefonos hálózati sebesség.

Maconomy ERP bemutató

Létezik a Maconom ERP rendszernek próba vagy demó verziója?

A Maconomy ERP rendszernek nincs próba vagy demó verziója.

Tapasztalataink szerint a vállalatirányítási rendszer összetettsége miatt nem alkalmas arra, hogy önállóan meg lehessen ismerni a funkcionalitását.

Illetve a Maconomy ERP rendszer paraméterezése, testreszabása során minden egyes installáció egyedi, így egy adott demó verzió nem adna teljes képet a szoftver lehetőségeiről.

Viszont szívesen bemutatjuk Önnek működés közben a saját irodájában a Maconomy vállalatirányítási rendszert és garantáljuk, hogy teljes képet kap a rendszerről szakértőinktől, amelynek során meggyőződhet a legapróbb részletekről is.

No tags for this post.