Milyen előnyöket nyújhat egy vállalatirányítási rendszer?

Ismerje meg a Maconomy integrált vállalatirányítási rendszer előnyeit!

Milyen előnyökkel jár a Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetése

Egy megfelelően kiválasztott, iparág specifikus vállalatirányítási rendszernek számos előnye van. Az alábbiakban bemutatjuk a Maconomy ERP rendszer által nyújtott előnyöket:

 • jelentős mértékben javul a vezetői döntésekhez szükséges információk elérhetősége és megbízhatósága,
 • megnő a produktivitás és/vagy csökken a szükséges létszám (változatlan teljesítmény mellett),
 • javul az emberi-erőforrás kihasználtság,
 • megnő a kiszámlázható órák száma,
 • felgyorsul a számlázás,
 • csökken az adminisztratív és járulékos tevékenységek erőforrás-igénye
 • csökken az IT költség

vállalatirányítási rendszerek előnyei

Vállalatirányítási rendszerek előnyei – Maconomy ERP rendszer

Működési modellnek megfelelő vállalatirányítási rendszer

Mivel a Maconomy vállalatirányítási rendszer kifejezetten a szolgáltatócégek és projektalapú szervezetek számára kialakított megoldás, így kevesebb testreszabással és alacsonyabb költséggel juthat a folyamataihoz, riportjaihoz és elvárásaihoz tökéletesen illeszkedő ERP rendszerhez.

Iparági ERP rendszer

A Maconomy vállalatirányítási rendszer specializáltságának köszönhetően a professzionális szolgáltató cégek különböző típusainak (marketing-kommunikációs ügynökségek, könyvvizsgáló- és adótanácsadó irodák, jogi irodák, tanácsadó cégek, informatikai fejlesztőcégek, mérnöki- és tervezőirodák, K+F szervezetek) egyedi logikáját és működését az alaprendszer is magas szinten támogatja, így a vállalatirányítási rendszer egy nyelvet fog beszélni Önnel.

Több mint két évtizedes tapasztalat

Felhalmozott tudásunk megjelenik a Maconomy vállalatirányítási rendszerbe beépített folyamatokban, legjobb gyakorlatokban (best practices) és riportokban, illetve ERP szakértőink magas szintű iparág specifikus ismereteiben is.

Teljes körű integráltság

A Maconomy vállalatirányítási rendszer forráskódja, adatbázisa és folyamatai is szerves egységet képeznek és egy adatbázist használnak. Így az adatokat csak egyszer kell rögzíteni, nincsenek egymásnak ellentmondó adatok, nem szükséges különböző adatbázisokat szinkronizálni és csak egy rendszert kell üzemeltetni és karbantartani, ami jelentős mértékben csökkenti a költségeket.

Iparági legjobb gyakorlatok (best-practices)

Az iparág specifikus vállalatirányítási rendszerek előnyei közé tartozik, hogy a meglevő ügyfeleknél megismert folyamatok, eljárások és riportok közül a leghatékonyabbak folyamatosan beépülnek a szoftverbe. A Maconomy vállalatirányítási rendszerben az elmúlt több mint két évtizedben több ezer ügyfelénél összegyűjtött tapasztalat lehetőséget biztosít Önnek, hogy működését a legjobb iparági gyakorlatok alapján optimalizálja.

Folyamatos ERP rendszer fejlesztés

Anyacégünk, a Deltek Inc. csapata végzi a Maconomy integrált vállalatirányítási rendszer karbantartását és fejlesztését. A cég mérete és globális ügyfeleik száma lehetővé teszi a folyamatos és költséghatékony fenntartást, így a Maconomy ERP rendszer felhasználói mindig naprakész és hatékony alkalmazást használhatnak.

Vállalatirányítási rendszerek előnyei – A Maconomy ERP rendszer fejlesztője

A Maconomy integrált vállalatirányítási rendszer fejlesztője a Deltek Inc. A cég szoftvereit 80 országban, több mint 22000 szervezet több mint 2 millió alkalmazottja használja nyereséges projektek végrehajtásához.

A Deltek Inc. olyan hátteret biztosít Önnek, amely garantálja, hogy ERP rendszere évtizedek múlva is a világ élvonalába fog tartozni.

Deltek vállalatirányítási rendszer előnyök

Vállalatirányítási rendszerek előnyei – A Maconomy ERP rendszer regionális disztribútora

A TRL Hungary Kft. 2000. óta a Maconomy vállalatirányítási rendszer hivatalos disztribútora Magyarországon, 2004. óta pedig a régióban.

Alapos iparág specifikus tudással és a hazai elvárások beható ismeretével rendelkező szakértői csapatunk biztosítja ügyfeleinknek azt a rugalmasságot, ami remekül egészíti ki a Deltek Inc. multinacionális hátterét.

Vállalatirányítási rendszerek előnyei – A Maconomy ERP rendszerhez kapcsolódó szolgáltatásaink

Alapos iparági ismeretekkel rendelkezünk

A TRL Hungary Kft. a szolgáltató és projektalapú vállalkozások szakértője, behatóan ismerjük az egyes szegmensek (marketing-kommunikációs ügynökségek, könyvvizsgáló- és adótanácsadó irodák, jogi irodák, tanácsadó cégek, informatikai fejlesztőcégek, mérnöki- és tervezőirodák, K+F szervezetek) igényeit, kihívásait és működését.

Rugalmas, ügyfélközpontú csapat

Ügyfeleink cégünk, a TRL Hungary Kft. dedikált tanácsadójával tartják a kapcsolatot, akik a legtöbb esetben a Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetését is végezték az adott szervezetnél. Szolgáltatásunk nemcsak professzionális, de közvetlen és rugalmas is.

Tapasztalt ERP szakértők

Cégünk kizárólag több éves tapasztalattal rendelkező ERP  tanácsadókat delegál ügyfeleinkhez, akik alaposan ismerik az adott iparágat.

Teljes körű szolgáltatások

A TRL Hungary Kft. szolgáltatásai kiterjednek a Maconomy ERP rendszer minden területére, így Önnek csak egy szolgáltatóval kell egyeztetnie:

 • ERP kiválasztás,
 • pályázati tanácsadás (partnereink segítségével),
 • folyamat-optimalizálás (BPR),
 • Maconomy bevezetés,
 • Maconomy testreszabás,
 • Maconomy támogatás,
 • hibakezelés,
 • ERP rendszer frissítések,
 • fejlesztések.

Két évtizedes szakmai tapasztalat

Cégünk 23 éve foglalkozik a Maconomy vállalatirányítási rendszerrel, illetve a szolgáltató és projektalapú vállalkozások folyamataival, működésével. Szakértőink tudása garantálja, hogy Ön a legtöbbet fogja tudni kihozni a Maconomy ERP rendszerből.

Miben tudja támogatni Önt a Maconomy vállalatirányítási rendszer?

Professzionális szolgáltató és projektalapú cégek szervezetének irányítása

A Maconomy ERP rendszer a szolgáltató és projektalapú vállalkozások szinte minden területét lefedik. A Maconomy vállalatirányítási rendszer segítségével áttekinthető a cég teljes működése, a legfelsőbb szinttől a legapróbb részletekig.

Döntéshozatal pontos és naprakész adatok alapján

A menedzsment számára a döntésekhez szükséges összes adat egy integrált ERP rendszerben található meg naprakészen, pontosan és egyféle verzióban.

Megfelelő ügyfelek megszerzése

Az ERP rendszerbe integrált CRM megoldásnak köszönhetően Ön és az értékesítéssel foglalkozó munkatársai jóval több adatot fognak látni a meglevő és potenciális ügyfeleikről, mint egy izolált CRM rendszerben. A Maconomy vállalatirányítási rendszer integráltsága miatt az egyes partnerek összes egyéb adatát (például: sikeres ajánlatok aránya, ügyfélprojektek nyereségessége, fennálló tartozások, stb.) is láthatják a jogosult felhasználók. Így Ön azokra az ügyfelekre tud koncentrálni, akik valóban profitot termelnek a vállalkozásnak.

Meglevő ügyfelek nyereségességének növelése

A Maconomy vállalatirányítás rendszer segítségével pontosan azonosítani tudja azokat a szolgáltatás típusokat, amelyek nyereséget termelnek. Az ERP rendszerbe beépített munkaidő- és költségkezelés funkciók segítségével minden ráfordítást rögzíthet, ami egy adott ügyfélhez kötődő szolgáltatás, munka, projekt kapcsán felmerült. Így a munkatársak ledolgozott óráit és a kifizetett egyéb költségeket időben, erőfeszítés nélkül és jól dokumentálva tudja kiszámlázni ügyfeleinek.

Erőforrások egyenetlen felhasználásának korai felismerése

A Maconomy ERP rendszer segítségével a rendelkezésre álló munkaerő-kapacitás hatékonyan tervezhető. Az esetleges erőforrás-allokációs problémák előrejelezése révén idejében közbe lehet avatkozni. Azonosíthatók a kevésbé- és túlterhelt munkatársak, az alacsony és magas intenzitású időszakok.

Működőtőke felszabadítása

A Maconomy ERP rendszer óriási segítség a cash-flow optimalizálása terén. Az értékesítési tervek elkészítése, a bevételek és kiadások pontos tervezése, az elvégzett tevékenységek időben történő és akár automatikus kiszámlázása, az adatok időszakokra történő szétoszthatósága, illetve a cash-flow tervek egyszerű előállítása mind elősegíti a működőtőke felszabadítását.

Hatékony belső folyamatok kialakítása (iparági legjobb gyakorlatok alapján)

Minden szervezetnek folyamatosan törekednie kell a hatékonyabb működésre, ha másért nem, a megjelenő újabb és újabb kihívások és szabályozások miatt. Az ERP rendszer bevezetése kiváló alkalom a meglevő működési modell ellenőrzésére és optimalizálására. A Maconomy vállalatirányítási megoldásba épített iparági legjobb gyakorlatok (best practices) segítségével több száz versenytársa folyamatainak és riportjainak a legjavát ismerheti meg. A bevezetés után a jogszabályi környezet és a többi ügyfelünk által támasztott igények alapján készülő frissítések és fejlesztések is rendelkezésére állnak.

Szolgáltatás- és projektnyereségesség pontos ismerete

Az iparág specifikus vállalatirányítási rendszerek előnyei közé tartozik, hogy a Maconomy ERP rendszer segítségével egyszerűen kimutatható az egyes szolgáltatások, munkák, projektek nyereségessége, az összes kapcsolódó költségelem figyelembevételével. Többé nem lesz kérdéses, hogy melyik szolgáltatás és projekt termel nyereséget és melyik veszteséget.

Ügyfelek, munkatársak és üzletágak eredményessége

A Maconomy vállalatirányítás rendszer segítségével az egyes ügyfelek, munkatársak, üzletágak, alkalmazotti kategóriák és szerepkörökre vonatkozóan is egyszerűen kimutathatók az eredményesség adatok. Így Ön a nyereséges tevékenységeire tud koncentrálni.

Határidők, a termékek és szolgáltatások kézben tartása

A Maconomy vállalatirányítási rendszer használatával könnyen kézben tudja tartani a határidőket, termékeket és szolgáltatásokat. Pontos és naprakész státuszinformációk, költség és ráfordítás adatok, erőforrás-menedzsment.

No tags for this post.