Maconomy ERP média menedzsment modul

Kiegészítő modul a Maconomy integrált vállalatirányítási rendszerhez

Integrált média menedzsment modul

A Maconomy vállalatirányítási rendszer média modullal a marketing kommunikációs ügynökségek felhasználói hatékonyan végezhetik média tervezési, beszerzési, számlázási és lekérdezési feladataikat is.

Maconomy média menedzsment modul

Navigáció a Maconomy ERP rendszer média modul segítségével

A Maconomy vállalatirányítási rendszer Média modul áttekintője kifinomult navigációs lehetőségekkel rendelkezik és olyan felületet biztosít, amelyen az összes vonatkozó információ áttekinthető.

A média projektek különböző feladat típusainak kétszintű megjelenítése lehetővé teszi a felhasználók számára a kívánt adatokhoz való gyors hozzáférést és a folyamatban lévő munkák összesítő információinak néhány kattintással történő megjelenítését.

A munkákhoz és a hozzájuk tartozó költségadatokhoz való hozzáférést a Maconomy ERP rendszer fejlett jogosultság-kezelő rendszere támogatja további szűrési lehetőségekkel.

A Maconomy Media Module különböző képernyőin az oszlopok megjelenítése is egyedileg személyre szabható.

Munkák létrehozása a Maconomy média menedzsment modul segítségével

A Maconomy ERP rendszer média modulja számos média munkatípus létrehozását támogatja: egyszerű munkák, összetett vagy integrált munkák, almunkák.

A létrehozott média munka típusokat az ügyfél által létrehozott listából lehet kiválasztani, amely a riportozás során hatékonyan használható.

A médiás projektekhez általános leíró adatok rendelhetők, mint például vállalat, üzleti egység, piac, hatáskör, ÁFA kód, munka neve, projekt, hozzáférési szint, ügyfél, stb.

A munkához rendelt alkalmazottaknak munkaórákat tudnak rögzíteni az adott projektre.

A Maconomy ERP rendszer média moduljában lehetőség van számlázási információk megadására, valamint részszámlák kiállítására is.

Média tervezés a Maconomy Média Menedzsment Modul segítségével

A Maconomy vállalatirányítási rendszer média modul segítségével a média tervezés történhet sablonok alapján, előző tervek másolásával, vagy manuálisan létrehozott új munkák révén.

A létrehozott média tervek az összes kívánt információt tartalmazzák a továbbfejlesztett naptári funkciókkal ellátott időszakos nézetekben.

További média tervezési funkciók:

 • média megrendelés létrehozása,
 • média tervek előterjesztése,
 • média tervek jóváhagyása,
 • média tervek újranyitása,
 • ügynökségi díjak hozzáadása,
 • média tervek törlése,
 • média tervek másolása.

Média tervek kezelése a Maconomy Média Menedzsment Modul segítségével

A Maconomy Média Menedzsment Modul a létrehozott és jóváhagyott média tervek összes folyamatát támogatja a média tervek teljes életciklusa során. A megrendelések létrehozása a média tervekből a Maconomy beszállítói adatbázisának használatával történik.

A Maconomy ERP rendszer média modulja a különböző típusú média rendelések teljes folyamatát támogatja a megrendelés jóváhagyását és kinyomtatását is beleértve.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer média moduljának további funkciói:

 • aktív időbeli elhatárolások kezelése,
 • szállítói számla kezelés,
 • időtábla (timesheet) ellenőrzés,
 • számlázás.

Töltse le a Maconomy Média Modul brosúráját: Maconomy Média Modul

No tags for this post.