Ügyfeleink: Maconomy ERP rendszer referencia felhasználói

Ismerje meg a Maconomy vállalatirányítási rendszer hazai és külföldi ügyfeleit!

Maconomy vállalatirányítási rendszer referencia ügyfelek

A Maconomy vállalatirányítási rendszer felhasználói között megtalálhatók hazai kisvállalkozások és nemzetközi cégcsoportok, pénzügyileg kiemelkedően teljesítő tőzsdén bejegyzett vállalatok és nonprofit kutatócégek.

Két dolog közös bennük, sikeresek és Maconomy vállalatirányítási rendszert használják.

Ismerje meg a Maconomy ERP rendszer referencia ügyfeleit!

Válogatás a Maconomy ERP rendszer referencia ügyfeleiből

A Maconomy ERP rendszer referencia iparágai:

A Maconomy vállalatirányítási rendszer iparágairól részletesen

A hazai feltörekvő vállalkozásoktól a piacvezető multinacionális cégekig: a Maconomy ERP rendszer ügyfelei

A Maconomy ERP rendszer referencia listája cégméret és iparág tekintetében különféle vállalkozásokat foglal magában.

Megtalálhatók köztük hazai vállalkozások és a szegmens legismertebb nemzetközi szereplői, marketing-kommunikációs ügynökségek, tanácsadó cégek és informatikai fejlesztőcégek is.

Amiben ezek az eltérő méretű és különböző szolgáltatásokat nyújtó szervezetek mégis hasonlóak, az a működési modelljük, hiszen mindegyik a professzionális szolgáltató szervezetek és projekt alapon működő vállalkozások közé tartozik.

A hasonló működési modell miatt a szolgáltató cégeknek olyan integrált vállalatirányítási rendszerre van szükségük, amelyik megfelelően támogatja az általuk kínált szolgáltatásokhoz kapcsolódó összes folyamatot.

A Maconomy integrált vállalatirányítási rendszer egy megoldásban kínálja a szolgáltatások és projektek menedzsmentjét, a pénzügyi és kontrolling funkciókat és a fejlett üzleti intelligencia megoldásokat.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer nemzetközi ügyfelei

A Maconomy vállalatirányítási rendszer hazai ügyfelei

Ügyfeleink véleménye a Maconomy ERP rendszerről

“Szeretném megköszönni a támogatást, a türelmet és a professzionalizmust. Nem találhattunk volna jobb támogató csapatot.”

„A Maconomy integrálja az audit tevékenységek kulcs összetevőit, például a munkák menedzsmentjét, a CRM és a back office folyamatokat és riportokat. Ez az információ szerepkör alapján elérhető az összes érintett munkatárs számára – valós időben. Ez a folyamat alapú technológia ami ráépül egy ERP platformra rendkívül vonzóvá teszi a Maconomyt.”

„Lenyűgözött minket a Maconomy tanácsadók tudása az üzleti folyamatainkra vonatkozóan, és az ügyfeleik listája is, amelybe beletartozik a PriceWaterhouse- Coopers, a Deloitte, a KPMG és a Grant Thornton magáért beszél.”

„Rengeteg adminisztratív munkaidőt spórolunk meg havonta, hamarabb érkeznek be a bevételeink az ügyfeleinktől, és kevesebb veszteségleírásunk van a számlázási folyamatunk optimalizálása miatt.”

„A Maconomy alapos tudással rendelkezik az audit tevékenységekről és ez a szakértelem teljes mértékben beépül a kiválasztott ERP megoldásba. Számunkra magától értetődő, hogy egy olyan vállalatirányítási rendszert vezetünk be, amelyik kifejezetten a saját működésünkre szabott.”

„A pontosabb tervezés és ellenőrzés az erőforrás-kihasználtságunk több százalékos emelésében segíthet.”

„A projektmenedzsereink jóval kevesebb időt töltenek egy adott erőforrásért folytatott harccal. Egy tökéletes világban az erőforrás-menedzsment a projektmenedzsment integrált része, és a Maconomy People Planner megadta nekünk ezt a lehetőséget.”

„Most már látjuk, hogy hol keressük meg a pénzünket. Amikor kiterjesztjük a szolgáltatás portfóliónkat, különösen fontos, hogy elemezni tudjuk a tevékenységek és ügyfelek nyereségességét.”

No tags for this post.